Am fost legat de scaunul cu rotile, ceea ce face dificilă îngrijirea copiilor mei “, spune ea.

Am fost legat de scaunul cu rotile, ceea ce face dificilă îngrijirea copiilor mei “, spune ea.

Abia după ce s-a întors la urgență la trei zile după ce a început durerea, medicii au recunoscut că este o urgență. ÎN LEGĂTURĂ: Fiica mea a murit aproape de septicemie. Iată cum poți rămâne în siguranță Facebook / Alecia Kennen Kennen a fost dusă imediat cu elicopterul la Spitalul Sacred Heart din Eau Claire, Wisconsin, unde simptomele ei au continuat să se înrăutățească. Sângera intern, plămânii i se umpluseră de lichid și intra în oprire cu mai multe organe. Kennen spune că după multe teste, medicii, care erau în pierdere, i-au spus familiei că pierde bătălia cu această boală misterioasă și că a venit timpul să își ia rămas bun. În același timp, medicii au aflat că fiii lui Kennen se plângeau de dureri în gât. Le-au testat pentru streptococ și toți trei au revenit pozitivi. „„ Era aluzia de care aveau nevoie medicii ”, spune Kennen. Kennen a fost diagnosticat cu sindromul șocului toxic al streptococului (STS) din grupa A la scurt timp după aceea. TSS este o complicație rară, potențial mortală, a anumitor infecții bacteriene, cum ar fi streptococul de grup A. Cei mai mulți cunosc TSS deoarece îl puteți obține dacă lăsați un tampon prea mult timp (un tampon foarte absorbant lăsat în corp pentru perioade lungi de timp poate crea mediul potrivit pentru creșterea rapidă a bacteriilor).

Dar bacteriile pot pătrunde în corp și prin tăieturi și zgârieturi, cum ar fi arsul covorului lui Kennen. (Medicii nu au putut ști cu siguranță că a intrat prin arsul covorului, spune Kennen, dar nu au văzut cum altfel ar fi putut pătrunde bacteriile în sângele ei.) Până la diagnosticarea ei, degetele și degetele de la picioare aveau a început să se înnegrească din cauza lipsei fluxului sanguin și a oxigenului care ajungea la extremitățile ei. Ea scădea rapid. Kennen a fost transportată cu avionul la Spitalul Universitar de Sănătate UW din Madison, Wisconsin, unde a rămas pentru tratament pentru următoarele câteva săptămâni. Medicii au efectuat transfuzii de sânge, precum și dializă pentru a-și menține rinichii în funcțiune. De asemenea, au trebuit să amputeze toate vârfurile degetelor lui Kennen la articulație, deoarece țesutul era necrotic sau mort. A fost externată în sfârșit în august 2015, la aproximativ două luni după ce a mers prima dată la spital. ÎN LEGĂTURĂ: Am crezut că am gripa – dar s-a dovedit a fi o septică, dar nu a fost sfârșitul bătăliei lui Kennen – infecția a ajuns să se repete de mai multe ori.

În ianuarie 2016, infecția a revenit în piciorul drept al lui Kennen, iar medicii au trebuit să-i amputeze degetele de la picioare. Apoi, în iunie a acestui an, i-a revenit din nou în picior, iar medicii i-au amputat piciorul drept sub genunchi. Ea explică faptul că recurențele au fost mai ușoare decât prima dată, prezentând simptome frecvente de infecție, cum ar fi umflături, căldură și roșeață în zona afectată.potencialex crema Amputările, însă, au schimbat viața. „„ Am fost legat destul de mult de scaunul cu rotile, ceea ce face dificilă îngrijirea copiilor mei ”, spune ea. “” A trebuit să învăț moduri complet noi de a face lucrurile. Tot ceea ce fac, chiar dacă este o sarcină simplă, durează de două ori mai mult. Sper cu adevărat că acesta va fi ultimul lucru și că voi putea să mă întorc la o viață oarecum normală. “” Kennen a trebuit să-și părăsească slujba de asistent juridic când a primit prima infecție în 2015. după patru ani, spune că a existat doar o perioadă de aproximativ nouă luni în care a fost suficient de bună pentru a lucra.

Speră că va putea să se întoarcă mai mult, ideal pe termen nelimitat, când va fi pe deplin recuperată de la cea mai recentă amputare a sa. Din fericire, a avut cei trei băieți ai săi, precum și o rețea de familie și prieteni, pentru a o sprijini în aceste vremuri dificile. „„ Băieții mei sunt cu siguranță motivul pentru care am încercat să trăiesc în fiecare zi din plin ”, spune ea. „„ Am fost binecuvântat de familia mea, de prietenii mei, de comunitate. Sistemul meu de asistență a fost esențial. “” Kennen spune că își împărtășește povestea pentru a alerta oamenii cu privire la pericolele TSS și la posibilitatea dezvoltării acesteia din alte lucruri decât utilizarea tamponului. „„ Ai un covor ars, primești o tăietură mică și niciodată nu crezi că este ceva care ți-ar putea pune capăt vieții în câteva zile ”, spune ea. „„ Vreau doar ca oamenii să știe că se poate întâmpla și să cunoască semnele și simptomele, pentru că nu am făcut-o și aș dori să fi înțeles mai bine că lucruri de acest gen sunt rare, dar se pot întâmpla. “” Pentru a primi poveștile noastre de top în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul informativ Healthy Living “” https://www.health.com/mind-body/nutrition-fitness-expert-new-years-resolutions200OK Mănâncă mai bine, alătură-te o sală de sport, bea mai multă apă, dormi opt ore în fiecare seară … multe dintre cele mai populare rezoluții de Anul Nou se concentrează pe o viață mai sănătoasă și mai echilibrată. Dar ce vor să îmbunătățească acei oameni care sunt deja extrem de sănătoși (de fapt, este treaba lor să fie)? Am chestionat 20 de influențatori ai sănătății, de la nutriționiști la antrenori de vedete până la fondatori de start-up sănătoși, pentru a afla care sunt obiectivele lor de auto-îmbunătățire pentru anul viitor. De la a fi mai conștienți la a-și petrece timpul pentru ei înșiși la a lucra puțin mai puțin (chiar dacă am avea toți această problemă), iată rezoluțiile lor pentru 2017. LEGATE: Top 10 cele mai sănătoase rezoluții de Anul Nou “” Fiți și mai atenți cu cuvintele Folosesc, asigurându-mă că influențează într-un mod pozitiv, plin de speranță și inspirator; nu doar pentru clienții pe care îi antrenez, ci pentru toți cei cu care interacționez, inclusiv pentru mine. “” – Tanya Becker, cofondator și Chief Creative Officer al Physique57 “” Continuarea practicii mele de meditație. Constat că atenția nu numai că îmi permite să reacționez mai calm în situații stresante, ci mă ajută să mă simt mai fericit în general și mai mult în acest moment, indiferent dacă mănânc, dacă sunt activ sau îmi petrec timpul cu bărbatul meu și animalele de companie. “” —Cynthia Sass, MPH, RD, editorul nutriției care contribuie la sănătate “” Mă hotărăsc să ascult mai atent, să respir mai adânc și să fiu mai prezent.

Sper să gândesc mai puțin și să risc mai mult. Și, în timp ce mă concentrez pe toate aceste lucruri, sper să îi împuternicesc pe alții să facă același lucru. Sunt foarte încântată pentru 2017! “” – Olivia Young, fondatoarea box + flow “„ Rezoluția mea de Anul Nou este să mă angajez – să fiu mai instinctual și să am încredere în intestinul meu. Pentru a lucra mai mult și pentru a trăi în prezent. “” – Derek DeGrazio, antrenor de vedete și partener de conducere la Barry’s Bootcamp Miami “” Journal “în fiecare zi. Fiecare zi poate fi un roller coaster de emoții și gânduri. Scrierea lor este o formă de terapie care ne ajută să ne relaxăm și să reevaluăm situațiile. Este o lansare incredibilă! “” – Karena și Katrina, fondatorii Tone It Up “” Încetinește și trăiește în acest moment mai mult. Voi lucra pentru a petrece mai puțin timp pe telefon. În 2017 voi fi recunoscător pentru lucrurile mici și le voi sărbători atunci când se vor întâmpla, în loc să le aștept sau chiar să le uit. “” – Elizabeth Stein, fondator și CEO Purely Elizabeth RELATATE: 13 rezoluții de Anul Nou pe care nu ar trebui să le Faceți „„ Rezoluția mea de Anul Nou este să pledez pentru modalități mai orientate spre rezultate și modalități mai puțin sociale de educare și susținere a vieții oamenilor.

Acesta este un an important în sănătate și simt un angajament puternic de a oferi oamenilor instrumente care îi ajută să investească în sănătatea lor și în viitorul lor. Simt că tendințele în domeniul fitnessului vor lua loc pe spate pentru persoanele care doresc soluții pe tot parcursul vieții, care să-l plătească într-un mod cu adevărat semnificativ. “” – Tracy Anderson, editor de fitness care contribuie la sănătate, antrenor de fitness celebru și fondator al Tracy Anderson Metoda “” Să faci un act aleator de bunătate în fiecare zi. [Te] forțează să te gândești la modul în care poți fi mai plin de compasiune toată ziua, astfel încât să poți realiza momentul perfect pentru a acționa asupra sa. “” – Danielle DuBoise, cofondator al SAKARA LIFE “„ Vreau să mă asigur că voi cheltui timp mai calitativ cu cei mai apropiați prieteni și sunați mai des pe mama și sora mea. Voi lucra la îmbunătățirea abilităților mele de gătit. Profesional, voi angaja un asistent. Și din punct de vedere fizic, voi lua mai multe zile de odihnă. Muncesc șase din șapte zile pe săptămână. Aș dori să schimb acest lucru în cinci zile pe săptămână. “” – Lacey Stone, antrenor de vedete și fondator al Lacey Stone Fitness “„ Puneți mai mult timp „eu” în calendar. Poate fi dificil să gestionezi echilibrul dintre viață și viața personală atunci când deții o afacere, deoarece ești investit emoțional. Anul acesta, voi face mai mult efort să depărtez computerul și să îmi iau timp pentru mine. “” – Tracy Carlinsky, fondatorul Brooklyn Bodyburn “„ Sunt atât de ocupată și de atrasă în atât de multe direcții – părinte unic la fete gemene, proprietar de afaceri – nu-mi iau suficient timp pentru a decomprima. Știu că a face acest lucru mă va face mai întemeiat, mai echilibrat și, în cele din urmă, mai productiv. “” – David Kirsch, expert în fitness și wellness al vedetelor LEGATE: 7 rezoluții de Anul Nou care vă pun sănătatea mintală pe primul loc “” Luați-o jos!

În calitate de profesionist în domeniul fitnessului, mă împing adesea cât mai tare în fiecare. singur. antrenament, alegând cele mai avansate ipostaze sau secvențe. Mișcarea este „drogul meu la alegere” și lucrez la uneori, permițând acelei mișcări să fie pașnică sau reparatoare, mai degrabă decât cea mai intensă. “” – Amy Jordan, fondator și CEO al WundaBar Pilates “„ Fiind un atlet – în mod special un boxer și alergător – corpul meu este întotdeauna strâns și de multe ori nu-mi iau prea mult timp să mă întind și să-mi revin, deoarece sunt într-o mentalitate go-go-go. Vreau să încerc noi cursuri de yoga de câteva ori pe săptămână și să intru în propria mea rutină de stretching, astfel încât să mă simt mai bine făcând ceea ce îmi place. “” – Ashley Guarrasi, formator fondator al Rumble Box “” Învață să te concentrezi doar pe controlul lucruri pe care le pot controla. Prea des stresăm lucrurile pe care chiar nu le putem controla și ne face să ne facem griji și presiuni inutile asupra noastră. “” – Skylar Diggins, garda Dallas Wings “” Fiți mai atenți la modul în care îmi alimentez corpul. Având 38 de ani, devine din ce în ce mai greu să vă întoarceți din cauza consumului rău de zile consecutive la rând. Scopul meu este de a încorpora un mod de a mânca mai paleo, cu o mulțime de pui și pește! “” – Alonzo Wilson, fondatorul Tone House “” Majoritatea rezoluțiilor se concentrează pe lucrurile de tăiat. Iată ce intenționez să adaug mai mult în 2017: mai multe legume colorate pe jumătate din farfurie, mai multe antrenamente în aer liber și mai multe cărți (pentru distracție!). “” – Erika Horowitz MS, RDN “„ Îmi place să îmi setez Anul Nou rezoluția să fie realistă și realizabilă, așa că planul meu de nutriție se bazează pe regula 80/20: rămâneți la dieta ketogenică șase zile pe săptămână și o zi pe săptămână plătiți cu mâncarea mea ieftină la alegere (rimează cu “” rasta “” ). “” – Ross Franklin, CEO și fondator al sucului presat la rece PureGreen RELATATE: 57 de modalități de a pierde în greutate pentru totdeauna, conform științei “” Încercarea de noi sporturi și cursuri de antrenament. Vreau să ies din zona de confort un pic mai mult! Nu am fost niciodată alpinist sau nu am schiat pe zăpadă, așa că aș vrea să le încerc. Aș dori, de asemenea, să fac mai mult efort pentru a acorda prioritate recuperării. Mă antrenez din greu și arunc niște greutăți destul de grele.

Undeva de-a lungul liniei am început să mă zgârcesc la întindere, rulare cu spumă și odihnă. Nu este în regulă! “” – Melody Scharff, instructor la Fhitting Room “„ Voi găsi un echilibru mai bun între antrenamentul meu de forță, mobilitate și Jiu Jitsu. Tind să mă concentrez asupra unui tip de antrenament și corpul meu are nevoie de varietate pentru a se desfășura și a se simți optim. M-am angajat să mă așez înainte de noul an și să îmi reorganizez programul pentru a-mi atinge obiectivele. Dacă nu intenționați, nu se va întâmpla! “” – Ashley Borden, antrenor de fitness celebru “” Deși mă antrenez (și am norocul că Îmi place să lucrez), exercițiul meu a fost peste tot în 2016 și Vreau să-l iau la un pas în 2017. Aceasta include participarea la câteva curse, planificarea câtorva excursii de drumeții și concordanța cu patru antrenamente intense pe săptămână. “” – Keri Glassman, MS, RD, CDN și fondator al Viață nutritivă și școala de nutriție Pentru a vă livra poveștile de top în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul informativ Healthy Living “” https://www.health.com/recipes/herb-crusted-pork-tenderloin200OK Preîncălziți cuptorul la 425 ° F . Frecați 2 lingurițe de ulei pe tot porcul. Combinați cimbru, salvie, rozmarin, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un castron mic; frecați amestecul de ierburi în carne de porc pentru a acoperi. Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare peste mare.

Se fierbe carnea de porc până se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Se transferă pe o foaie de copt; frigeți până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă înregistrează 140 ° F, 10 până la 12 minute. Lăsați să se odihnească pe o placă de tăiat cu 5 minute înainte de tăiere. Între timp, adăugați ciupercile și 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu-mare. Gatiti, netulburat, pana se rumeneste pe o parte, 4 pana la 5 minute. Se amestecă și se gătește, amestecând des, până se rumenesc pe toate părțile, timp de 2 până la 3 minute. Adăugați usturoiul și restul de 1 lingură de unt, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; se sotează până la parfum, aproximativ 1 minut.

Se amestecă vinul; gatiti pana se evapora lichidul. Bateți împreună bulionul și făina într-un castron mic; amestecați în ciuperci și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se transferă într-un castron. Încălziți restul de 3 lingurițe de ulei într-o tigaie mare, peste mediu-mare. Adăugați varză; fierbeți, amestecând des, până când se ofilesc ușor, timp de 3 până la 4 minute. Se amestecă oțetul, mierea și muștarul într-un castron mic; se amestecă în varză. Se acoperă porc cu sos de ciuperci și se servește cu varză. “” https://www.health.com/beauty/billie-razors-pubic-hair-campaign200OK Anunțul tipic pentru bărbierit feminin prezintă modele deja fără păr care pretind că se bărbieresc glisând o lamă pe pielea lor perfectă. Cât de relatabil (spune ea cu un sarcasm abundent). Dar anul trecut, marca de bărbierit Billie a spus nu status quo-ului și a decis să prezinte reclame cu femei adevărate care bărbieresc părul real al corpului (semn de aplauze).

Acum marca o duce la nivelul următor. Cea mai recentă campanie, „„ Roșu, alb, și tu te faci ”,„ pune în evidență femeile de toate formele și mărimile care își etalează fuzz-ul sub centură. Așa este – un anunț de ras cu părul pubian real. Spune-o cu noi. Real. Pubian. Păr.

LEGATE DE: 6 femei cu păr pubian natural împărtășesc motivele pentru care nu se vor mai dezgoli din nou Rapoartele Billie Media au numit-o prima campanie publicitară de ras pentru a arăta părul pubian feminin, dar nu am fi surprinși dacă compania a început o circulaţie. La doar câteva luni după ce Billie a lansat Project Body Hair vara trecută, alte mărci, precum Gillette Venus și Walmart’s Joy, au urmat exemplul. Părul corpului a avut un moment în aceste zile. Vă amintiți când fiica Madonnei, Lourdes Leon, a aruncat covorul roșu cu axila și părul piciorului pe ecran complet? Sau când camera nu a mărit atât de subtil părul pubian al lui Janelle Monéa în videoclipul ei PYNK? ÎN LEGĂTURĂ: 5 moduri de a-ți îngriji părul pubian, clasate de la cel mai bun la cel mai rău Linie de fund: A vedea orice păr corporal – pubian sau de altă natură – într-o reclamă nu ar trebui să fie mai mare decât să vezi părul pe capul unei persoane. Este încă neobișnuit să vezi femeile cu smocuri de păr pubian într-o campanie publicitară, dar mărci precum Billie ne propulsează înainte și o fac mai normală. Pentru a avea o discuție mai reală despre sănătate și sănătate, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru săptămânal WomenIRL “” https://www.health.com/sex/sex-positions-period200OK Nu fiecare cuplu vrea să facă sex atunci când o femeie are menstruația.

Dar dacă ambii parteneri se simt confortabili – sau sunt dispuși să încerce – există o mulțime de motive pentru a începe acest lucru în această perioadă a lunii.